RESTAURERING OG REHABILITERING

Riktig kvalitet. Lang erfaring.

Vi har lang erfaring med store og små oppussingsprosjekter. Skal du rehabilitere heile leiligheta eller huset ditt, eller pusse opp deler av det – tek vi jobben.

Har du eit gammalt hus du ynskjer å bevare i original stil? Har huset mangla vedlikehald dei siste år? Ved rehabilitering og restaurering byttar vi ut øydelagte delar med nytt og friskt materiale. At restaurering foregår på riktig måte, er svært viktig.  Vi har lang erfaring innan restaurering og rehabilitering av hus i Førde og resten av fylket.

Innan rehabilitering ordnar vi med bl.a:

  • Innvendig og utvendig rehabilitering.
  • Vi utfører plating av veggar, oppsett av nye lettveggar, gips, pussing og nylegging av golv.
  • Utskifting av vindu: Har du et eller fleire eldre vindu som er modne for fornying? Vi skifter alle typer vindu, rimeleg og effektivt.
  • Utskifting av kledning. Vi rehabiliterar og skiftar husets utvendige kledning for deg. Vi monterar kledningen til avtalt tid og pris.
  • Utskiftning av dører:  Vi monterar alle typer dører, som blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.
  • Taktekking: Utan eit tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjar som fører til råteskader og alt skada materiell må skiftast ut.

Ein ansvarleg byggmester

Vi har ansvarsrett, sentralgodkjenning, byggeleder og mesterbrev. Vi er ansvarlege og sørgar for at jobben vi utfører er etter alle lover og forskrifter. Vi sørgar også for at din bolig eller ditt bygg følger dagens standardar og forskrifter.

Har du eit prosjekt, teikning eller kanskje berre ein draum om  å bygge din eigen bustad?  Ta kontakt med oss – vi kan vise til mange fornøgde kundar i Førde, Sunnfjord og resten av fylket.

SEND OSS EIN FORESPØRSEL

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.