Snekker? Tømrar? Sjå våre andre tenester

Snekker eller tømrararbeid i Førde, Sunnfjord eller omegn? Vi bistår med å fullføre prosjektet ditt fra idé og teiknebord, til du setter nøkkelen i døra. Vi tar dei fleste typer oppdrag som nybygg, tilbygg, påbygg og fasadeendringer, samt renovering, og totalentrepriser. Vi tar på oss prosjekter for både private kunder og næringsliv.

Vi kan biså med teikning og prosjektering av dine idèar. Dersom prosjektet er søknadsberettiga så hjelp vi deg. Ein byggesøknad kan være omfattande og komplisert. Vi har erfaring og god kompetanse innanfor feltet, noko som kan forenkle prosessen.

Har du eit byggeprosjekt kan vi hjelpe deg. Som erfaren byggmester påtek vi oss dei aller fleste store og små oppdrag, innan heile fagfeltet.
Vi har lang erfaring med terrassebygging og rehabiliteringsarbeid. Våre tilsette er utdanna snekkarar/tømrarar og byggmesterar med lang erfaring.

Vi kan hjelpe deg med blant anna:

  • Montering av kjøkken
  • Montering av garasje
  • Tilbygg / rehabilitering
  • Terrassebygg
  • Overbygg
  • og mykje meir.

Spør oss om andre tenester.

Har du eit byggeprosjekt, eit møbel eller noko du vil restaurere og treng ein snekker? Spør oss gjerne om råd, veiledning eller for eit uforpliktande tilbod.
Vi tek på oss alt frå små oppdrag frå montering av kjøkken, plassbygging av skap og terrassar til større prosjekt og innan nybygg og rehabilitering.

SEND OSS EIN FORESPØRSEL

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.